Loading...
Bronkitt 2017-06-27T13:37:54+00:00

Bronkitt

Bronkitt plager og Saltgruva

Bronkitt har de samme symptomene som er vanlig ved astma. Tette luftveier, tung pung pust og blokkerende slim. Ved bronkitt er slimet i tillegg betent ofte gult eller grønt.

Kronisk bronkitt symptomer

Kronisk bronkitt symptomer gjentar seg hyppig, ofte flere ganger i året. Mange opplever at plagene ikke helt gir seg. Pasienten må ofte ha flere antibiotikakurer på rad. Ofte er det den samme betennelsen som blir dempet av antibiotikaen, men overlever i slimet og florer hver gang antibiotikakuren er over. I slike tilfeller er det en veldig fordel og få det betente slimet opp og ut av kroppen. Slik får man fysisk fjernet mye av betennelsen og det gule/grønne slimet den lever i.

Saltgruva har faste pasienter som har slitt med typiske bronkitt og astma plager som betent blokkerende slim, tette irriterte luftveier og tung pust. Vi har pasienter fra hele landet som sammen tok over 10 000 behandlingstimer i løpet av de 3 første årene i Søgne.

Folk kjører opp til 3 timer t/retur for å komme til Saltgruva flere ganger i uka, året gjennom. Noen velger også å bo på hytte 1mnd. for å ta intensiv Saltgruva behandling.

Gratis Prøvetime Ring/sms: 466 577 40

Vi ønsker deg hjertelig velkommen.

Respons på Saltgruvaklimabehandling

Den salte lufta i Saltgruva lindrer ved å løsne betent slim fra bronkiene slik at man får det opp og ut av kroppen. Mange som er plaget av bronkitt får opp endel slim selv, men mesteparten blir igjen i bronkiene. Når det betente blokkerende slimet kommer opp og ut av kroppen blir det mindre betennelse i kroppen.

Selv om det kan være ubehagelig når slimet er på vei opp og ut, opplever de fleste det lindrende og lettere å puste når de blir kvitt slimet.

Betennelsen lever i slimet og hos noen pasienter hører man surkling eller piping fra brystet. Jo åpnere renere luftveiene er jo lettere er det å puste.

Bestill din Gratis Prøvetime Ring: 466 577 40