Loading...
Astma 2017-02-03T18:03:38+00:00

Astma

Fakta om ASTMA:

Definisjonen på Astma symptom er hevelse / inflammasjon på innsiden av bronkiene (luftveiene). Dette gjør at de mange bronkiene sveller opp og det blir tett og trang passasje til oksygenopptak.

Bestill din Gratis Prøvetime i SALTGRUVA

Mange med astma plager har også mye slim i de ofte tette bronkiene, dette kan sitte dypt. Blokkerende slim gjør det tungt å puste ved anstrengelse.

Den salte lufta i Saltgruva er både slimløsende og reduserer hevelse irritasjon i bronkiene, noe de fleste opplever som lindrende.

RING: 466 577 40

Symptomer

Årsakene til Astma symptomer kan variere.Allergiske reaksjoner:

  • Pollen
  • Dyr
  • Parfyme
  • Industristøv
  • Kjemikalier
  • Tobakk

Kaldt rått fuktig vær oppleves som tungt å puste i. I tillegg blir forurensing værende lenger på bakkeplan i kald fuktig luft enn en fin sommerdag, hvor luftforurensing stiger raskere opp i atmosfæren.

Et mildet tørt fuktig klima som f.eks Kanariøyene har mesteparten av året oppleves normalt som godt å puste i. Mange som sliter med pusten føler seg langt bedre i et slikt klima.

Luftveisinfeksjoner utløser også astma plager, betennelse irriterer bronkiene slik at de tetter seg og pasienten sliter ofte med betent slim. Mange må ta flere antibiotikakurer på kort tid, ofte er det den samme betennelsen som overlever i slimet og blusser opp en tid etter antibiotikakuren er over.

De fleste opplever Saltgruva som slimløsende, det kan være ubehagelig å få betent slim opp og ut, men lettere når luftveiene er kvitt dette.

Saltgruva sitt behandlingsrom har et mildt tørt og saltholdig klima. Maskinen som produserer Saltgruva-klimaet er basert på Polsk helsevesens erfaringer med sine naturlige saltgruver utenfor Krakow.

Saltgruva i Søgne har over 10 000 behandlingstimer med erfaring i løpet av bare de 3 første årene. Vi har pasienter i alle aldre. Vi ønsker deg velkommen til Gratis Prøvetime og informasjon. Vi lytter og setter oss nøye inn i din situasjon for å gi deg best mulig utbytte av Saltgruva.